“Το κάδρο και η οργάνωση του χώρου στη νεότερη ζωγραφική”

Φωτοδός,Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015 στις 19:00

“Ο χώρος αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για το εικαστικό έργο. Πώς ο καλλιτέχνης οργανώνει το χώρο του έργου του στη νεότερη ζωγραφική; Πώς η ιστορία και τα γεγονότα επηρεάζουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το χώρο; Με ποιο τρόπο συγκεκριμένες αισθητικές εμφανίζονται ξανά στο προσκήνιο κρυμμένες πίσω από διαφορετικά προβλήματα;”

 

“Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν στην χτεσινή παρουσίαση και με τίμησαν τόσο με την παρουσία τους όσο και με τα κολακευτικά τους σχόλια στη συνέχεια. Ευχαριστώ τη Φωτοδό για τη θερμή φιλοξενία της. Ευχαριστώ τέλος το Δώρο για την πρωτοβουλία, τον συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης, πράγμα που επιβεβαιώνει τον καθοριστικό ρόλο που ο ίδιος διαδραματίζει στην αναβάθμηση της Φωτοδού στην πολιτιστική σκηνή της Πρωτεύουσας. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή Άνοιξη σε όλους”
Βασίλης Βασιλειάδης

 

“Βασίλη, εμείς σε ευχαριστούμε για την εξαιρετική σου παρουσίαση. Όντως η ψεσινή εκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη από πολλές απόψεις. Σε ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια – η προσπάθεια που γίνεται στη Φωτοδό είναι συλλογική. Θα χαρούμε να έχουμε και στο μέλλον παρουσιάσεις σου.”